Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

COMUNICAT DE PRESĂ București, 05 Aprilie 2017

antet utcb
Luni, 10 aprilie 2017, de la ora 16:00, la sediul din Bd. Lacul Tei nr.122-124, sector 2, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) organizează cu sprijinul Asociației Casa Socială a Constructorilor (CSC) “Gala Premiilor de Excelenţă pentru Studenții UTCB”. Evenimentul va avea loc în amfiteatrul I.2 din clădirea Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole.

 

Pornind de la dimensiunea socială a învăţământului superior şi de la nevoia societăţii de a beneficia de servicii educaţionale de calitate în domeniul construcţiilor pentru dezvoltarea sa sustenabilă, misiunea fundamentală asumată de  Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti este aceea de a fi un centru naţional de formare a noilor generaţii de specialişti în domeniile construcţiilor, protecţiei seismice a acestora, construcţiei căilor de comunicaţii, instalaţiilor, utilajelor de construcţii, măsurătorilor terestre, protecţiei mediului, ingineriei urbane şi altele.

Cunoașterea unui instrument legiferat de protecţie socială, precum cel reprezentat de Casa Socială a Constructorilor (CSC), este importantă pentru actualii studenţi si viitorii salariaţi din sector deoarece este singura organizație paritară de protecție socială a sectorului de construcții din România, acordând în cei peste 19 ani de funcţionare o protecţie socială reală la mai mult de 450.000 de salariaţi din sector, cărora le-a alocat fonduri de peste 355 milioane lei.

La eveniment vor participa partenerii sociali reprezentativi din sectorul de construcții: Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) și Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA (FGS), cadre didactice universitare, studenți, oameni de afaceri, mass-media.

Media contact:
Ancuta Neagu

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0726221218

Paul Radu

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0757068275

 

Conturi bancare CSC

RAIFFEISEN BANK SMB:

RO 46 RZBR 00000 6000 3334134

BRD - Sucursala Academiei:

RO53BRDE410SV19755714100ROL

ELIGIBILITATECOTA05

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.fed-psc.ro - Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

Avem 103 vizitatori și nici un membru online