www.casoc.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Vă rugăm să citiți modul în care www.casoc.ro prelucrează datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastră pot fi oricând șterse urmând instrucțiunile din document.

 

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

Despre Piata de produse

Bursa constructorilor - Piata de produse

www.casoc.ro

Sectiunea Bursa constructorilor - Piata de produse  - este platforma necesara pentru publicarea online a cererilor si ofertelor de materiale, utilaje, servicii si resurse umane, necesare pentru optimizarea activitatilor societatilor de constructii membre ale CSC.

Acest nou serviciu al Casei Sociale a Constructorilor

-          Este structurat in 4 sectiuni:

  • Materiale constructii
  • Resurse umane
  • Utilaje
  • Oportunitati de afaceri

-          face partea integranta din siteul Casei Sociale a Constructorilor – www.casoc.ro

-          are rolul de a intalni cerera si oferta de produse, utilaje, servicii, resurse umane din constructii prin intermediul Casei Sociale.

-          se adreseaza atat membrilor Casei Sociale cat si celorlalte societati de constructii din Romania si vine in intampinarea nevoilor acestora, pentru a facilita accesul la diferite produse, servicii din domeniul constructiilor.

-          este usor de folosit, are o interfata intuitiva si atragatoare.

De unde se acceseaza sectiunea

Pentru ca este un serviciu adresat membrilor Casei si societatior de constructii din Romania, sectiunea poate fi accesata doar de utilizatori inregistrati pe siteul www.casoc.ro si  au un utilizator si o parola valida, comunicate de Casa Sociala a Constructorilor.

Pentru a crea un utilizator nou, va rugam sa completati formularul de inregistrare, apasand pe butonul Creaza cont nou

Pentru a putea folosit, contul trebuie autorizat de catre Casa Sociala a Constructorilor, si veti primi un email in acest sens.

In zona stanga a siteului, apare butonul Autentificare – se apasa pe el iar in pagina care apare se introduc utilizatorul si parola.

O data autentificat, apare butonul logout, cu care se iese din cont.

In partea stanga a siteului, sub meniul principal, apare meniul Bursa constructorilor - Piata de produse  care cuprinde toate functiile acestei sectiuni.

Plata cotei de 0,5% se face in contuL:

RAIFFEISEN BANK SMB:
RO46RZBR0000060003334134

ELIGIBILITATECOTA05

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.fed-psc.ro - Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

We have 42 guests and no members online