Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

linie

Obiect activitate

safety helmet 150913 1280Potrivit art.3 alin.(1) din Legea 215/1997 CASA SOCIALA A CONSTRUCTORILOR are ca obiect principal de activitate asigurarea protectiei salariatilor din ramura de constructii si producere a materialelor de constructii în perioada întreruperii lucrului datorita conditiilor meteorologice nefavorabile (01 noiembrie - 31 martie).

Principalele activitati din ramura de constructii sunt nominalizate in Anexa nr. 1 a  statutului Casei Sociale a Constructorilor.

Prin activitati de de producere a materialelor de constructii se inteleg activitatile de productie, precum si activitatile asimilate acestora, nominalizate in Anexa nr. 2 a  statutului Casei Sociale a Constructorilor.

Agentii economici membri ai CASEI SOCIALE, vor stabili numarul de salariati membri care beneficiaza de indemnizatie precum si durata intreruperii activitatii in timpul perioadei legale in functie de situatiile concrete, de conditiile meteorologice existente, de mijloacele tehnice.

Linkuri utile

www.cmc.org.ro

www.cmc.org.ro

Casa de Meserii a Constructorilor
www.federatiaconstructorilor.ro

www.federatiaconstructorilor.ro

Federatia patronatelor societatilor din constructii
www.fgs.ro

www.fgs.ro

Federatia Generala a Sindicatelor Familia
www.psc.ro

www.psc.ro

Patronatul Societatilor din Constructii
www.pptt.ro

www.pptt.ro

Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania
www.uniunearestauratorilor.org

www.uniunearestauratorilor.org

Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice
www.paritarian-funds-construction.eu

www.paritarian-funds-construction.eu

Paritarian Social Funds in the Construction Industry

Avem 67 vizitatori și nici un membru online