Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

Obiect activitate

safety helmet 150913 1280Potrivit art.3 alin.(1) din Legea 215/1997 CASA SOCIALA A CONSTRUCTORILOR are ca obiect principal de activitate asigurarea protectiei salariatilor din ramura de constructii si producere a materialelor de constructii în perioada întreruperii lucrului datorita conditiilor meteorologice nefavorabile (01 noiembrie - 31 martie).

Principalele activitati din ramura de constructii sunt nominalizate in Anexa nr. 1 a  statutului Casei Sociale a Constructorilor.

Prin activitati de de producere a materialelor de constructii se inteleg activitatile de productie, precum si activitatile asimilate acestora, nominalizate in Anexa nr. 2 a  statutului Casei Sociale a Constructorilor.

Agentii economici membri ai CASEI SOCIALE, vor stabili numarul de salariati membri care beneficiaza de indemnizatie precum si durata intreruperii activitatii in timpul perioadei legale in functie de situatiile concrete, de conditiile meteorologice existente, de mijloacele tehnice.

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.federatiaconstructorilor.ro- Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

ELIGIBILITATECOTA05

Avem 48 vizitatori și nici un membru online