www.casoc.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Vă rugăm să citiți modul în care www.casoc.ro prelucrează datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastră pot fi oricând șterse urmând instrucțiunile din document.

 

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

  • Ziua Constructorului
  • Dataeveniment
  • Slide3

GHEORGHE BĂLĂCEANU, FGS FAMILIA: "Lipsa forţei de muncă - cea mai mare problemă din construcţii"

 

327523BURSA 24.07.2017, Emilia Olescu

Lipsa forţei de muncă reprezintă cea mai mare problemă din domeniul construcţiilor, evidenţiază reprezentanţii sectorului.
Gheorghe Bălăceanu, preşedintele FGS Familia, a precizat, recent, în cadrul unei întâlniri pe care Casa Socială a Constructorilor a organizat-o cu o parte din firmele de construcţii şi autorităţile din domeniu care activează în judeţul Teleorman: "Cea mai mare problemă din piaţa de construcţii este lipsa forţei de muncă, lipsa specialiştilor, a meseriaşilor şi chiar a muncitorilor. Aşadar, forţa de muncă este unul din punctele vulnerabile ale domeniului. Sistemul de construcţii se confruntă cu un şomaj structural, nu mai sunt meseriaşii care au fost înainte". Reprezentanţii Casei Sociale a Constructorilor (CSC) au precizat că îşi doresc să îi aducă acasă pe cei plecaţi să muncească în străinătate. "Speranţele să aducem lucrători din China sau Vietnam, aşa cum se aude, vor fi minime, pentru că vor avea probleme de integrare, iar noi avem nevoie de lucrări bune. Trebuie găsite soluţii aici, la noi în ţară", au menţionat sursele citate.

(citește mai departe...)

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.federatiaconstructorilor.ro- Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

ELIGIBILITATECOTA05

We have 156 guests and no members online