www.casoc.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Vă rugăm să citiți modul în care www.casoc.ro prelucrează datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastră pot fi oricând șterse urmând instrucțiunile din document.

 

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

  • Ziua Constructorului
  • Dataeveniment
  • Slide3

GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ PENTRU STUDENȚII UTCB

Comunicat post eveniment 13.04

COMUNICAT DE PRESĂ 

București, 12 mai 2019

Miercuri, 15 mai 2019, de la ora 16:00, la sediul din Bd. Lacul Tei nr.122-124, sector 2, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) organizează cu sprijinul Casei Sociale a Constructorilor (CSC) “Gala Premiilor de Excelenţă pentru Studenții UTCB”. Evenimentul va avea loc în amfiteatrul I.2 din clădirea Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole.

Pornind de la dimensiunea socială a învăţământului superior şi de la nevoia societăţii de a beneficia de servicii educaţionale de calitate în domeniul construcţiilor pentru dezvoltarea sa sustenabilă, misiunea fundamentală asumată de  Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti este aceea de a fi un centru naţional de formare a noilor generaţii de specialişti în domeniile construcţiilor, protecţiei seismice a acestora, construcţiei căilor de comunicaţii, instalaţiilor, utilajelor de construcţii, măsurătorilor terestre, protecţiei mediului, ingineriei urbane şi altele.

În anul 1818, fondatorul învățământului în limba română în Țara Românească, marele iluminist și patriot Gheorghe Lazăr, înființează la București, la mănăstirea Sfântu Sava, „o Academie cu știință, chiar în limba maicii sale”, în cadrul căreia apare prima școală tehnică în care au fost pregătiți, într-o grupă specială, primii ingineri hotarnici.

Cunoașterea unui instrument legiferat de protecţie socială, precum cel reprezentat de Casa Socială a Constructorilor (CSC), este importantă pentru actualii studenţi si viitorii salariaţi din sector deoarece este singura organizație paritară de protecție socială a sectorului de construcții din România, acordând în cei peste 20 ani de funcţionare o protecţie socială reală de cca 490.000 indemnizații plătite, cărora le-a alocat fonduri de cca 408 milioane lei.

La eveniment vor participa partenerii sociali reprezentativi din sectorul de construcții: Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) și Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA (FGS), reprezentanți ai asociațiilor profesionale, cadre didactice universitare, studenți, oameni de afaceri, mass-media.

Media contact:
Ancuta Neagu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Paul Radu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AGENDA GALEI

 

Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Bulevardul Lacul Tei, nr. 122-124, sector 2, Bucureşti, Amfiteatrul I.2, Etaj I, FCCIA, Miercuri, 15 MAI 2019.

15.45 - 16.00   -  Sosirea invitaţilor

16.00   - 16.15   -  Mesaj de deschidere

  • Prof.univ.dr.ing. Radu Sorin VĂCĂREANU - Rectorul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti
  • Dr.ing. Cristian Romeo ERBAŞU - Preşedintele Casei Sociale a Constructorilor

16.15 – 16.30   -  Prezentarea Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii -

  • Valentin PETRESCU - Preşedintele Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii

16.30 – 16.45   -  Prezentarea Casei Sociale a Constructorilor

  • Ec. Claudiu MUNTEANU - Director General al Casei Sociale a Constructorilor

16.45 – 17.00     -  Prezentarea Federației Generale a Sindicatelor FGS „FAMILIA”

  • Jr. Gheorghe BĂLĂCEANU - Preşedintele Federației Generale a Sindicatelor FGS „FAMILIA”

17.00– 17.25      -    Anunţarea câştigătorilor pentru fiecare categorie

  • Cuvântul studenţilor premiaţi

1725 – 1730   -   Cuvânt de încheiere

  • Prof.univ.dr.ing. Radu Sorin VĂCĂREANU

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.federatiaconstructorilor.ro- Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

ELIGIBILITATECOTA05

We have 165 guests and no members online