www.casoc.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Vă rugăm să citiți modul în care www.casoc.ro prelucrează datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastră pot fi oricând șterse urmând instrucțiunile din document.

 

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

  • Ziua Constructorului
  • Dataeveniment
  • Slide3

Protectie sociala

sigla02Scopul imediat al CASEI SOCIALE este rezolvarea prin efort propriu a problemei protectiei sociale a unui segment important al societatii civile prin protectie constând în acordarea unei indemnizatii - reprezentând o suma impozabila in cuantum lunar egal cu 75% din media pe ultimile 3 luni a salariului de baza brut - timp de maxim 90 de zile calendaristice, perioada în care activitatea din constructii si producere a materialelor de constructii nu se poate desfasura.

Indemnizatia se acorda proportional cu durata efectiva a intreruperii lucrului.

Suma totala a acestor indemnizatii nu poate depasi volumul total, actualizat, al contributiei agentului economic in cauza si al contributiilor salariatilor acestuia.


Informatii utile actualizate le puteti gasi la sectiunea Informatii utile

 

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.federatiaconstructorilor.ro- Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

ELIGIBILITATECOTA05

We have 49 guests and no members online