stiri

Innoconstruct 2024

Resursa umană, digitalizarea, inovarea, eficienţa energetică şi economia circulară reprezintă provocările din următoarea perioadă pentru sectorul construcţiilor din România, este concluzia specialiştilor în domeniu, prezenţi la conferinţa internaţională privind inovarea şi digitalizarea în construcţii

Participare la deschiderea Conferinței internaționale - INNOCONSTRUCT 2024

 

paste fericit

Sărbători fericite!

INNOCONSTRUCT 2024 - 4th edition - Solving the digital puzzle in construction

#savethedate 29-30 mai:    

Cea mai importantă conferință internațională despre digitalizarea sectorului de construcții, INNOCONSTRUCT, a ajuns la cea de-a patra ediție, ”Solving the digital puzzle in construction”. Ediția din acest an este una specială, deoarece își propune să adune și să explice toate piesele fundamentale ale procesului de digitalizare a firmelor de construcții, astfel încât mai ales reprezentanții acestora să plece cu o idee clară despre cum să abordeze și să implementeze acest proces la ei în companie.

Totodată această ediție vine cu un format nou: în ambele zile participanții se vor bucura atât de paneluri, organizate sub forma unor dezbateri pe teme precum: Politici administrative,  BIM în practică, Digitalizarea firmelor din construcții și Inovație în construcții - tehnologii, procese, cercetare și inovare în construcții, cât și de subiecte prezentate in-depth în cadrul unor mese rotunde și a unor workshop-uri tematice. De asemenea vor putea crea parteneriate sau vor pune bazele unor viitoare colaborări în cadrul sesiunilor de Match-Making unu la unu, organizate prin platforma b2match.

🆓În acest an oferim posibilitatea tuturor participanților:

  • să-și promoveze compania, serviciile sau proiectele prin intermediul platformei conferinței
  • să afle care sunt ceilalți participanți la conferință
  • să-și configureze propria agenda

📍  Evenimentul va avea loc la noul Centru de Conferințe de la UTCB.

 👉🏼 Înscrie-te la cel mai important eveniment dedicat digitalizării sectorului de construcții din România:

Early bird până la 3 mai:

AGENDA

https://www.b2match.com/e/innoconstruct-2024/components/37068

Sponsori principali:

Construcții Erbașu, Leviatan Group

Sponsori:

Graitec, Xplorate Group, Allied Engineers, SBR Soletanche Bachy,  TotalSoft, Soft One, Saidel Engineering, Popp&Asociații BIM Technologies, Radoi Engineering, VGA Lawyers, Cadware Engineering, Caminota

Parteneri

FPSC, CSC, UTCB, b2match

#innoconstruct2024 #clustertec #digitalizareaconstructiilor #inovareinconstructii

Convocarea Adunării Generale Ordinare a Reprezentanților Casei Sociale a Constructorilor - 18.04.2024

Convocarea Adunării Generale Ordinare a Reprezentanților Casei Sociale a Constructorilor


Consiliul de Administrație al Casei Sociale a Constructorilor (CSC), în baza Legii nr. 215/1997, a art. 12, 13, 14, 15 din Statutul CSC și a Hotărârilor nr. 274/16.02.2024, 275/15.03.2024 si 276/01.04.2024 ale Consiliului de Administrație al CSC, convoacă:

Adunarea Generală Ordinară a Reprezentanților (AGOR) Casei Sociale a Constructorilor

în ziua de Joi, 18 aprilie 2024, orele 11:00, locul organizării ședinței cu participarea fizică sau online, repectiv de la distanță a reprezentanților membrilor CSC fiind sediul CSC situat în București, Str. Episcopul Timuș nr. 25, sector 1.

În cazul în care nu se întrunește cvorumul necesar desfășurării AGOR, aceasta se reconvoacă Joi, 18 aprilie 2024, orele 12:00, în același loc.

La ședința AGOR vor participa cu drept de vot doar membrii CSC care au participat la activitatea organizației cu depuneri de fonduri în anul 2023, conform art. 15.1 - 15.3 din Statut și protocolului de vot semnat de partenerii sociali.

În conformitate cu prevederile art. 15.4. din Statutul Casei Sociale a Constructorilor, dreptul de vot poate fi delegat numai reprezentanților aceluiași partener social, în baza unei procuri semnate, depuse în original la secretariatul AGOR.

Pentru a se asigura posibilitatea și certitudinea valorificării opțiunilor de vot pentru toți membrii CSC, membrii CSC au posibilitatea transmiterii voturilor prin corespondență conform art. 12.5 din Statut.

Modul de organizare și desfășurare a ședinței AGOR cu participarea de la distanță a membrilor CSC care optează pentru prezența online este descris prin Regulamentul AGR, aprobat de AGOR din data de 07.04.2021, regulament care se va pune la dispoziția membrilor prin afișarea pe site-ul CSC www.casoc.ro.

Materialele de ședință pot fi consultate la sediul Casei Sociale a Constructorilor din București, str. Episcopul Timuș nr. 25, sector 1 și pe site-ul www.casoc.ro, cu parola de acces a fiecărui membru.

Confirmarea participării se poate face și prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Împuternicirile de participare de la distanță se transmit la sediul CSC în original (prin poștă, curier) sau scanat de pe adresele de e-mail certificate de membrii CSC.

Împuternicirile de participare fizică la ședință se depun în original la sediul CSC, dar și la Secretariatul Adunării începând cu orele 10:00, oră de la care se face înregistrarea participanților.

Ordinea de zi si materialele de sedinta pot fi vizualizate aici, este necesara autentificarea

Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

 

 

 

Forumul Construcțiilor

Forumul Construcțiilor

Casa Socială a Constructorilor 

Suntem încântați să vă anunțăm că suntem partener oficial al Forumului Construcțiilor 2024, organizat de eDevize în data de 25 aprilie la Arena One, București.

Participarea la Forumul Construcțiilor nu este doar o oportunitate de a fi la curent cu ultimele tendințe și inovații, ci și o platformă unică de networking și colaborare. Este șansa de a face parte dintr-o comunitate dedicată excelenței în construcții și de a contribui la conturarea viitorului acestui sector vital.

Vă invităm să participați la evenimentul din 25 aprilie. În acest mediu dinamic, avem cu toții oportunitatea de a explora noi perspective asupra digitalizării și inovației în domeniul construcțiilor.

Asigurați-vă un loc în prima linie la cel mai anticipat eveniment al industriei construcțiilor din România!

 

 

Sărbători fericite!

COMUNICAT DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT

Anunţ de presă privind închiderea proiectului “Digiconstruct – Competențe digitale pentru industria construcțiilor” – cod SMIS 143383
Proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 POCU/860/3/12/143383
În baza contractului de finanțare nr.31100 /03.11.2022, FEDERAȚIA PATRONATELOR SOCIETĂȚILOR DIN CONSTRUCȚII în parteneriat cu WOLFBAU GROUP S.R.L. au implementat cu succes proiectul ”Digiconstruct – Competențe digitale pentru industria construcțiilor” – cod SMIS 143383, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Citiți aici comunicatul de presă

73 de IMM-uri din construcții și-au înscris 360 de angajați în programul de formare gratuită, DigiConstruct, iar 15 companii au beneficiat gratuit de strategii de dezvoltare a capacităților proprii de formare, în mai puțin de 9 luni

73 de companii din construcții și-au înscris 360 de angajați în programul de formare gratuită prin ”DigiConstruct - Competențe digitale pentru industria construcțiilor (SMIS 143383), implementat cu succes de FPSC.

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC) a venit în 2023 în sprijinul firmelor de construcții, proiectare, producție de materiale de construcții, oferindu-le cursuri de formare gratuită prin proiectul ”DigiConstruct - Competențe digitale pentru industria construcțiilor (SMIS 143383), proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Cei 360 de angajați din construcții au beneficiat de cursuri cu adresabilitate specifică sectorului (Building Information Modeling) și adresabilitate generală (Protecția Datelor cu Caracter, Business Intelligence, Comunicare în mediul digital, Lucrul de acasă pe platforme digitale sau Cybersecurity pentru angajați).

”În mai puțin de 5 luni am atins recordul de a înscrie 73 de companii în proiect și de a cursa 360 de angajați. Iar în 6 luni și jumătate de la începerea proiectului am străbătut 9000 de km în cadrul Caravanei DigiConstruct, al cărei obiectiv principal a fost acela de a promova cursurile. 21 de orașe din 7 regiuni de dezvoltare ne-au adus față în față cu 700 de reprezentanți din construcții, interesați de procesul de digitalizare. Le mulțumim tuturor companiilor care au avut încredere în acest proiect și s-au înscris, le mulțumim angajaților care au urmat cursurile noastre cu multă consecvență, le mulțumim participanților la mesele rotunde din cadrul Caravanei, partenerilor noi și vechi care ne-au sprijinit în demersurile noastre și nu în ultimul rând mulțumesc echipei DigiConstruct pentru tot efortul depus și pentru rezultatele de excepție. Ne-am atins indicatorii în proporție de peste 100%, în mai puțin de 9 luni, iar acest lucru a fost posibil doar datorită echipei sudate și performante pe care am avut-o.” ne-a declarat dna Adriana Iftime, manager proiect în cadrul DigiConstruct și Director General FPSC.

Mai mult informații: https://digiconstruct.ro/

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020

footer logo
CASA SOCIALĂ A CONSTRUCTORILOR
 
Adresa: Str. Episcopul Timuș nr. 25, Bucuresti, sector 1, 011611 Romania
Telefoane:
(021) 317 89 02, (021) 316 83 42,
(021) 317 62 35
Fax: (021) 300 80 23
Mobil: 0747 061 170
Conturi bancare:
LIBRA BANK: 
RO20 BREL 0900 3446 4RO1 1001
RAIFFEISEN BANK: 
RO46 RZBR 0000 0600 0333 4134
ISO 9001

certificare conform condițiilor din standardul ISO 9001:2015 / SR EN ISO 9001:2015

ISO 9001
membru observator al 
AEIP - Asociația Europeană a
Instituțiilor Paritare de Protecție Socială

URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA
 Casa Sociala a Constructorilor @ Facebook  Casa Sociala a Constructorilor @ Linkedin
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
Fii la curent cu cele mai noi știri din domeniu